Benut de volle kracht van Oracle

zoek je vacature

Profource is niet alleen dé specialist in Nederland op het gebied van Oracle, we combineren dat bovendien met bedrijfskundige kennis op het gebied van Finance, HR, supply chain, BI en (project)administratie. Die optelsom van proces- en ICT-kennis is uniek in de markt en vormt de basis van al onze diensten: van ERP –, HCM– en Business Consulting tot Applicatiebeheer en Servicedesk.

Overstappen naar Oracle of Private Cloud?

Uw overstap naar de Oracle Cloud, of een private cloud, kunt u nergens beter maken dan bij Profource. In Europa zijn wij dé Oracle Cloud implementatiespecialist. Wij beschikken daarvoor over in de praktijk beproefde methodieken, met veelzeggende namen. Zowel onze implementatiemethodiek FAST als onze beheerdienst CALM zijn gebaseerd op better practices. Afhankelijk van uw wensen bieden wij u een pakket aan op basis van een vast traject, een vaste planning en/of een vaste prijs. U hoeft dus niet zelf het wiel uit te vinden en weet precies waar u aan toe bent.

  • ERP Consulting. Inzet ERP-specialisten op projectbasis, voor het implementeren of doorontwikkelen van Oracle Business Suite, Oracle Cloud of NetSuite. Wij nemen volledige of gedeeltelijke projectverantwoordelijkheid, met inzet van de juiste projectleiders, implementatieconsultants, technisch consultants, applicatietesters, trainers en andere professionals. Meer weten over een ERP systeem? Betekenis ERP systeem.
  • HCM Consulting. Inzet van onze Oracle HCM specialisten voor het (internationaal) implementeren, doorontwikkelen, verbreden met nieuwe functionaliteiten en koppelen van Oracle HCM met verschillende applicaties. We nemen graag de verantwoordelijkheid voor een integraal project of zorgen voor specialistische ondersteuning. Profource heeft het prestigieuze certificaat ‘Service Expertise in Oracle HCM Global Human Resources Cloud’ ontvangen, als erkenning voor de vele succesvolle implementaties.
  • Business Consulting. Inzet van solution architecten, business consultants en projectmanagers voor het optimaliseren van processen, met behulp van methodieken als Lean Six Sigma, Agile/Scrum en Prince II. Profource consultants onderscheiden zich van traditionele consultancybureaus door de unieke combinatie van een procesoverstijgende aanpak met kennis over het optimaliseren van Oracle of NetSuite applicaties. Wij bedienen u integraal: van het formuleren van de probleemstelling in een te realiseren business case tot de vertaling en uitvoering daarvan op alle niveaus in de organisatie. Eerder laten we niet los.
  • Applicatiebeheer. Zowel technisch als functioneel beheren van Oracle Applications. Zo kunnen wij onder meer gebruikersondersteuning, incidentmanagement en wijzigingsverzoeken voor onze rekening nemen, evenals bijvoorbeeld de training van medewerkers. Waar nodig, zoals bij conversies en interfaces, bieden wij klantspecifieke oplossingen.
  • Service desk. Bemand door ervaren Oracle consultants, die beschikken over de nodige inhoudelijke kennis van onder andere financiën, HR, BI, inkoop en supply chain management. Zij bieden excellente 1e-, 2e- en 3e-lijns ondersteuning. Of u van dat complete pakket gebruik maakt of, bijvoorbeeld, 1e-lijns vragen zelf oplost, is aan u. Ook maken we afspraken over prioriteiten, reactietermijnen en de inzet van extra consultants. Vanzelfsprekend stemmen wij graag een Service Level Agreement met u af. Zo weet u precies wat, en tegen welke kosten, u van ons mag verwachten.

Vincent

Vincent Algemeen Directeur

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw vraag achter op onze contactpagina. We zien uit naar een kennismaking.

neem contact op

Partner Success Story

Interview door Oracle met Vincent Traas

bekijk de video

Net4Kids

Voor Profource stopt het niet bij de implementatie, ze gaan juist een stap verder door ons ook te ondersteunen met financiële expertise.

Anke van den Boog
directeur en oprichter - Net4Kids

Contact

Meer weten over onze organisatie, diensten of vacatures? Wij vertellen er graag meer over. En voor wie zich herkent in onze resultaatgerichte visie en aanpak…: bekijk onze vacatures. We kijken uit naar een kennismaking.

Stel je vraag

Profource Keep moving forward