Van harte welkom bij Profource, de Oracle-specialist met bijna 300 betrokken professionals. Wij ondersteunen bedrijven en instellingen bij het optimaal inrichten en beheren van hun Oracle bedrijfssoftware. Onze gedreven specialisten zijn op een oprechte manier betrokken bij uw organisatie. Allemaal met als doel een maximaal rendement uit uw Oracle applicaties te behalen.

Geschiedenis

Onze organisatie is eind 2013 ontstaan uit de fusie van Fit 4 Finance (opgericht in 2002), Oracle Competence Center (2007) en SAAS/Cloud dienstverlener SmartApps (2009). Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Vincent Traas en Gert Jaap Haan voeren de directie. Per 1 december 2015 vormen wij een zelfstandig onderdeel van Redmore. De basis van onze diensten vormen de producten van Oracle, dé leverancier van vernieuwende bedrijfssoftware met 400.000 klanten in 145 landen.

Diensten

Wij helpen u verder met Oracle. Het maakt niet uit of u met Oracle van start gaat of dat u toe bent aan een nieuwe stap. Of het nu gaat om procesondersteuning, applicatiegebruik, consolidatie- en reporting expertise, implementatie-advies, beheer of opleidingen: Wij hebben verstand van al deze gebieden en bieden onze dienstverlening tegen scherpe tarieven aan. Bovendien beheren wij bedrijfsprocessen en systemen vanuit ons eigen datacenter met ‘Applications uit de Cloud’. Ook dat is een zorg minder.

Producten

Wij zijn bijzonder enthousiast over de mogelijkheden van Oracle. We gebruiken zelf steeds de laatste versies voor onze eigen bedrijfsvoering. Daarbij vergroten we de kracht en mogelijkheden van Oracle met eigen oplossingen en die van derden. Zo regelen we onze binnen- en buitenlandse betalingen eenvoudig vanuit Oracle met onze Banking Cloud. En we maken uitgebreide financiële rapportages met GL-Wand van Excel4apps (uit Australië). Ook hebben we het invoeren van gegevens in diverse modules en projectenadministratie sterk vereenvoudigd met More4apps Excel template-producten (uit Nieuw-Zeeland).

Mensen

Wij zijn professionals in denken en in handelen. We onderscheiden ons door een oprechte en betrokken benadering. Onze medewerkers blinken uit op de volgende gebieden: human capital management, finance, control, consolidatie en reporting met business intelligence, procurement, supply chain management processen en technologie. Al deze vakgebieden brengen zij op een onderscheidende manier bij elkaar. Met uw organisatie als vertrekpunt werken wij aan meetbare resultaten. Dit doen wij op het fanatieke af. Wij zijn resultaatgericht en grondig. Bij detachering verrichten onze medewerkers deze werkzaamheden uiteraard in goed overleg met onze klanten en staan zij onder leiding en coaching van onze organisatie. Wij investeren in onze medewerkers. Uit het ‘Beste Werkgeversonderzoek’ van Intermediair blijkt dat onze medewerkers tevreden en slim zijn. 99% van hen is HBO/WO-opgeleid. Naar aanleiding van dit onderzoek kregen wij het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling voor 2011, 2012 en 2013. Dit keurmerk geeft aan dat wij de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers serieus nemen. Daar profiteert u van.

Waarden

Klantgerichtheid, verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn onze vier kernwaarden. Die onderstrepen wij dan ook door de veelkleurige vier in ons logo. We streven naar een uitzonderlijk hoog serviceniveau. We bedenken altijd hoe het nóg beter kan. Zo slagen we erin om problemen te voorkomen in plaats van op te lossen. Onze klanten beamen dit. Dat is de reden waarom Profource sterk blijft groeien, met 15 procent en meer, jaar na jaar.

Klanten

Wij werken onder meer voor: Schiphol, Centraal Bureau voor de Statistiek, Ziggo, Telenet, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Veiligheid en Justitie, De Vlaamse Overheid, KCI Medical, Erasmus MC, VUmc, Gemeente Rotterdam, de Gemeente Den Haag, de Lage Landen, KPN, CAK en UWV.

Wilt u meer weten?

We laten u graag zien wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. Hoe u ons kunt bereiken vindt u op onze contactpagina.

Meer over ons: