Meer dan een manager

zoek je vacature

Pragmatisch en verbindend
Met een pragmatische aanpak verbetert een interim manager van Profource de prestaties van een organisatie. Met het organisatiedoel helder voor ogen en begrip van de cultuur, verbeteren onze interim managers processen en weten ze IT-oplossingen optimaal in te zetten. Onze experts begrijpen het totale speelveld binnen de bedrijfsvoering en zorgen voor verbinding tussen processen en afdeling. Dit doen ze altijd in samenwerking met de medewerker.

Ondersteuning in elke fase van ontwikkeling
Profource ondersteunt organisaties in elke fase van ontwikkeling. Zowel bij behoefte aan structuur bij grote veranderingen als de volgende stap in het optimaliseren van processen, staan onze interim managers voor u klaar. Een interim manager van Profource kan hierbij steunen op zijn netwerk van inhoudsexperts: van ervaren SAP en Oracle ERP consultants tot processpecialisten en ervaren controllers.

Meer dan een manager
Van teamcoördinator tot Manager Control, onze consultants zijn begonnen op uitvoerend niveau en kennen de werkzaamheden binnen de bedrijfsvoering van werkvloer tot bestuurskamer. Ze begrijpen hoe processen werken en hebben kennis van ERP-systemen. Deze brede ervaring helpt ze een nieuwe situatie snel te doorgronden en vanuit verschillende invalshoeken te analyseren. Ze vertalen een verandering naar impact op de werkvloer en leggen resultaten uit naar het management.

“Als interim-manager vind ik het de uitdaging om naar mogelijkheden voor verbetering te zoeken, het is de uitdaging om een plek altijd beter achter te laten dan toen ik er kwam”

Steven

Steven Teammanager Interim Management

Meer weten?

Maakt deze case u nieuwsgierig naar meer informatie? Laat dan uw vraag achter op onze contactpagina. Of bel naar 088 - 77 636 00. We zien uit naar een kennismaking.

neem contact op

Contact

Meer weten over onze organisatie, diensten of vacatures? Wij vertellen er graag meer over. En voor wie zich herkent in onze resultaatgerichte visie en aanpak…: bekijk onze vacatures. We kijken uit naar een kennismaking.

Stel je vraag

Profource Keep moving forward