Haal kennis en resultaten in huis

zoek je vacature

Al onze consultants beginnen hun loopbaan op uitvoerend niveau en raken zo vertrouwd met de dagelijkse bedrijfsprocessen. Als opdrachtgever merkt u dat aan de praktische kwaliteit van hun adviezen.

Niet alleen hun verdere opleiding tot specialist in finance en control ontvangen onze medewerkers van Profource zelf, ook voor hun ontwikkeling tot consultant nemen wij verantwoordelijkheid. Met behulp van ons interne trainingsprogramma verbeteren ze continu hun inzicht in financiële processen en systemen, evenals hun helicopter view en andere consultancy vaardigheden. Ook hun kennis van uw branche, wet- en regelgeving, rapportagetools en andere vakmatige ontwikkelingen is altijd up-to-date.

Financiële & inkoopadministratie en Planning & Control toepassen voor procesoptimalisatie

Binnen Finance & Control biedt Profource twee specialismen: Financiële & inkoopadministratie en Planning & Control. Afhankelijk van uw vraag zetten wij de juiste professionals in op interim- of projectbasis. Bijvoorbeeld financieel specialisten voor de uitvoering en het verbeteren van uw P&C-cyclus. Of consultants die u ondersteunen bij veranderingen in uw organisatie of in de wet- en regelgeving (zoals IFRS, US GAAP of BBV). Of trainers, begeleiders of controllers. In alle gevallen is onze doelstelling hetzelfde: gestroomlijndere processen en structureel verbeterde efficiency. We borgen dat ook voor de lange termijn door onze kennis en vaardigheden aan uw medewerkers over te dragen.

Financiële & inkoopadministratie. Van medewerkers debiteuren en crediteuren tot operationeel inkoopmedewerkers of senior consultant: allemaal vakmensen met een hoge productiviteit en het vermogen om verder te kijken dan hun eigen werkveld. Ze kunnen daardoor meer doen dan alleen de uitvoering van het afgesproken reguliere werk, signaleren ook mogelijkheden tot procesoptimalisatie en maken daar waar mogelijk meteen werk van.

Planning & Control. Profource controllers zijn inzetbaar voor financial, business én project control. Ze onderscheiden zich door hun combinatie van finance-, control- en ICT-kennis, bieden heldere analyses en weten die ook in actie te vertalen. Door de mogelijkheden van applicaties en Business Intelligence te benutten, halen ze het optimale uit uw P&C-processen. Waar mogelijk maken ze gebruik van tools voor Enterprise Performance Management (EPM), voor een betere, geautomatiseerde P&C-cyclus. Als vakgroep houden onze controllers elkaar graag scherp: ze dragen bij aan elkaars ontwikkeling en houden zo hun kennis van de veranderende (branchespecifieke) wet- en regelgeving up to date.

Jurgen

Jurgen Directeur Finance & Control

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw vraag achter op onze contactpagina. We zien uit naar een kennismaking.

neem contact op

Referentieprojecten

Contact

Meer weten over onze organisatie, diensten of vacatures? Wij vertellen er graag meer over. En voor wie zich herkent in onze resultaatgerichte visie en aanpak…: bekijk onze vacatures. We kijken uit naar een kennismaking.

Stel je vraag

Profource Keep moving forward