Op volle kracht vooruit met NetSuite

zoek je vacature

De toegevoegde waarde van Profource voor uw NetSuite omgeving

Profource richt zich op organisaties die zich ontwikkelen. Van snel groeiende starters tot grote gevestigde bedrijven die een volgende stap willen zetten in het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Voor hen realiseren wij integrale, veilige NetSuite omgevingen waarin hun bedrijfsprocessen en data zijn geïntegreerd.

Omdat we op het snijvlak van ERP en Finance werken, begrijpen we de achterliggende processen. Onze consultants werken de eerste jaren in financiële bedrijfsvoering functies en groeien door naar de rol van implementatieconsultant.  Ze denken strategisch mee over het efficiënter inrichten van uw bedrijfsvoering met NetSuite en realiseren het ook. Slimme systemen, efficiënte processen, snelle stappen vooruit. Dat is onze toegevoegde waarde!

 • Grootste partner Benelux
 • 25 consultants
 • Integraties
 • Finance, inkoop, supply chain, CRM, warehouse management, projectadministratie

 

Over naar NetSuite? Wij weten hoe het werkt

 

 • Bewezen implementatie methodiek  Van de financiële administratie tot inkoop en logistiek, projectmanagement en CRM. Bij Profource hebben we een standaard werkwijze ontwikkeld om NetSuite veilig en gefaseerd te implementeren. Met onze agile implementatiemethode FAST werken we in korte iteraties waarbij we gaandeweg steeds meer functionaliteit toevoegen. We starten doorgaans met de financiële processen en bouwen de omgeving vervolgens trapsgewijs uit.
 • Precies op maat voor uw processen, zonder maatwerk  Wij kennen de weg in de verschillende NetSuite modules en maken optimaal gebruik van de flexibiliteit die het platform biedt. We configureren workflows, rapportages, checks en interfaces. Onze ervaring is dat er in 95% van de gevallen geen maatwerk nodig is.
 • Integratiespecialist  De sleutel tot succesvolle digitalisering is integratie. Het NetSuite platform biedt veel mogelijkheden waar we u graag over adviseren. We kunnen het hele traject uitvoeren, van analyse tot test en implementatie. Of het nu gaat om verwerking van bankverkeer, WMS, webshops, sales channels of middlewareoplossingen, wij verzorgen het van begin tot eind.
 • Masterdata blijvend op orde  Wij zorgen ervoor dat alle gegevens in één centrale database komen te staan, zodat iedereen in de organisatie een single-point-of-truth heeft. Een design van de masterdata maakt standaard onderdeel uit van het implementatietraject inclusief het opschonen en migreren van gegevens. Zo start u met  een schone dataset die vanuit NetSuite makkelijk kan worden bijgewerkt, uitgebreid en onderhouden.
 • Schaalbare  projectorganisatie  Het NetSuite platform is volledig schaalbaar. Dat geldt ook voor Profource als implementatiepartner. Wij voeren zowel kleine als grote projecten uit, en hebben voldoende capaciteit om eventuele pieken in de projectbelasting op te vangen.
Absense module (HCM) Oracle Netsuite implementatie

Profource biedt ruimte voor continue innovatie

Ons doel is om onze klanten maximaal gebruik te laten maken van de mogelijkheden die NetSuite biedt. Organisaties veranderen echter continu en ook NetSuite is volop in beweging. Daarom gaat onze dienstverlening verder dan een eenmalige implementatie. Ook na afloop van het traject, houden we vinger aan de pols. Met onze CALM service houden we klanten op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in NetSuite zodat zij gebruik kunnen maken van nieuwe features en up-to-date blijven. Dat biedt continuïteit en innovatie.

Services

 • NetSuite Consulting. Inzet van ERP-specialisten op projectbasis, voor het implementeren of doorontwikkelen van NetSuite. We beschikken over zeer ervaren en enthousiaste projectleiders, implementatieconsultants, technisch consultants, applicatietesters, trainers en andere NetSuite professionals die u graag verder helpen. Deze service leveren we op projectbasis. Vooraf maken we heldere afspraken over de doorlooptijd, scope en prijs van het traject zodat u weet waar u aan toe bent.
 • Applicatie- en functioneel beheer van uw NetSuite omgeving. Voor al uw vragen, incidenten en wijzigingsverzoeken kunt u terecht bij onze Service Desk voor onze CALM service. Daar zitten professionele NetSuite specialisten voor u klaar om u verder te helpen. Hiervoor sluiten we een SLA met u af zodat duidelijk is wat u van ons mag verwachten en tegen welke kosten. Bij grotere aanpassingen in de configuratie en/of aanvullend maatwerk, werken we op projectbasis.
 • Operationeel beheer: Heeft u tijdelijk handen tekort op de financiële administratie? Of heeft u extra NetSuite capaciteit nodig om uw inkoopadministratie naar een hoger niveau tillen? Dan verwijzen we u naar onze finance en control consulting.
Kees-Jan Evers

Kees-Jan Evers Accountmanager ERP en HCM

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over NetSuite? Laat dan uw vraag achter op onze contactpagina. Of bel naar 088 – 77 636 00. We zien uit naar een kennismaking.

neem contact op

Net4Kids

Voor Profource stopt het niet bij de implementatie, ze gaan juist een stap verder door ons ook te ondersteunen met financiële expertise.

Anke van den Boog
directeur en oprichter - Net4Kids

Dé one-stop-shop voor NetSuite

 • Implementatie
 • Beheer
 • Conversie
 • Training
 • Projectmanagement

Onze belofte

 • Optimale flexibiliteit
 • Schaalbare projectorganisatie
 • Specialist in internationale uitrol
 • Proactieve expertise
 • Strategisch en pragmatisch

Referentieprojecten

Contact

Meer weten over onze organisatie, diensten of vacatures? Wij vertellen er graag meer over. En voor wie zich herkent in onze resultaatgerichte visie en aanpak…: bekijk onze vacatures. We kijken uit naar een kennismaking.

Stel je vraag

Profource Keep moving forward