Stay CALM Gestructureerd beheren van SaaS Cloud ERP en HCM applicaties

CALM als service ondersteunt vanaf de eerste dag van de FAST-implementatie met het functioneel applicatie beheer van SaaS applicaties in de Cloud. Omdat de Cloud voor veel organisaties een nieuwe manier van werken is, betekent dit ook verandering. En verandering kost tijd en aanpassingsvermogen. Cloud is niet alleen een andere manier van werken maar ook een nieuwe generatie applicaties die met een veel hogere snelheid doorontwikkeld en ter beschikking gesteld worden. Met SaaS Cloud-applicaties worden traditionele modellen, waar eens in de 18 of 24 maanden een nieuwe versie onpremise werd aangeboden die wel of niet geadopteerd werd, vervangen door vier releases per jaar. En die releases worden doorgevoerd zodat klanten gebruik kunnen maken van nieuwe functionaliteit en dus innovaties. Profource ondersteunt u daarbij met de CALM service. Een team van subject matter experts vertaalt de functionaliteit op voorhand naar de klant-specifieke situatie, helpt met het verwerken van vragen en aanpassingen via een Cloud service contact centrum, en begeleidt met implementeren, testen en trainen en organisatieverandering van de in de releases geboden functionaliteiten.

U innoveert, Profource beheert. Alles onder controle. Stay CALM.

Vincent

Vincent Algemeen Directeur

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw vraag achter op onze contactpagina. Of neem rechtstreeks contact op met de persoon hiernaast. We zien uit naar een kennismaking.

neem contact op

Contact

Meer weten over onze organisatie, diensten of vacatures? Wij vertellen er graag meer over. En voor wie zich herkent in onze resultaatgerichte visie en aanpak…: bekijk onze vacatures. We kijken uit naar een kennismaking.

Stel je vraag

Kralingseweg 225 – 229 gebouw ‘Eik’
3062 CE Rotterdam

+31 (0)88 – 77 636 00
info@profource.com

Profource Keep moving forward