CALM Gestructureerd beheren van SaaS Cloud ERP en HCM applicaties

zoek je vacature

Wat is CALM?

CALM staat voor Cloud Applicatie Lifecycle Management en biedt de sleutel tot het succesvol beheren van cloudapplicaties gedurende hun volledige levenscyclus. Met CALM ondersteunt ons ervaren team van experts u bij elke stap van functioneel applicatiebeheer. Vanaf de implementatie tot het dagelijks beheer en de voortdurende optimalisatie van applicaties, wij zorgen voor een maximaal rendement.

Waarom kiezen voor CALM?

  1. Efficiëntie en schaalbaarheid: met CALM hoeft u geen interne middelen vrij te maken voor applicatiebeheer. Ons team van specialisten staat paraat om applicaties te onderhouden op het moment dat het nodig is, zodat uw medewerkers zich kunnen concentreren op hun kerntaken. Bovendien kan CALM worden opgeschaald naarmate uw organisatie groeit, waardoor uw applicaties flexibel meegroeien.
  2. Deskundigheid en innovatie: Onze experts beschikken over diepgaande kennis van SaaS-applicaties en volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Met CALM profiteert u van onze expertise en innovatieve oplossingen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en te innoveren
  3. Continue verbetering: Bij Profource streven we ernaar om uw bedrijfsprestaties voortdurend te verbeteren. Met CALM monitoren we voortdurend uw applicaties, identificeren we kansen voor optimalisatie en implementeren we best practices om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Waarom Profource?

  1. Expertise en ervaring: Profource beschikt over een team van hooggekwalificeerde professionals met uitgebreide kennis en ervaring in het beheren van SaaS applicaties in de Cloud. We begrijpen de complexiteit van deze systemen en hebben de expertise om uw bedrijfsprocessen naadloos te integreren in de applicatie.
  2. Pragmatische aanpak: Bij Profource werken we mét de klant in plaats van voor de klant. We begrijpen dat uw organisatie uniek is, daarom stellen we pragmatische oplossingen op maat voor. We luisteren naar uw behoeften, analyseren uw uitdagingen en bieden praktische en doelgerichte oplossingen die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen
  3. Procesoverstijgende kennis: met een team van experts lossen we elk vraagstuk op met zowel financiële kennis, proceskennis als technische en functionele kennis van de applicatie in huis. Daarbij maakt het team een klantgerichte vertaalslag: technische uiteenzettingen worden begrijpelijk gepresenteerd en toegelicht.
Peggy

Peggy Accountmanager

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw vraag achter op onze contactpagina. We zien uit naar een kennismaking.

neem contact op

Contact

Meer weten over onze organisatie, diensten of vacatures? Wij vertellen er graag meer over. En voor wie zich herkent in onze resultaatgerichte visie en aanpak…: bekijk onze vacatures. We kijken uit naar een kennismaking.

Stel je vraag

Profource Keep moving forward