Voordeliger en effectiever administreren

Het uitbesteden van administratieve processen kan uw organisatie veel voordeel opleveren. Tenminste, wanneer u dat doet bij een partij die uw vertrouwen beloont met besparingen in tijd en geld en aantoonbare meerwaarde. Profource biedt de specialisten, de schaalgrootte en de oplossingen die dat mogelijk maken.

Bespaar tijd, kopzorg en geld met Business Process Outsourcing

Wij verzorgen administraties op het gebied van crediteuren, debiteuren, inkoop, verkoop, projecten en personeel, voor uiteenlopende opdrachtgevers als Schiphol Group, KNAW (Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen), VU medisch centrum en Toshiba.

Impuls voor kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit

Een outsourcingsovereenkomst met Profource brengt behalve kostenbesparing diverse andere voordelen met zich mee.

 • Kwaliteit.
  Samen met u leggen wij de door ons te leveren prestaties vast, door middel van KPI’s en SLA’s. Bovendien onderzoeken wij dagelijks of en hoe verdere optimalisatie van processen mogelijk is. Wij hebben jarenlange ervaring met outsourcing en zijn ISAE 3402 gecertificeerd, wat betekent dat onze interne controle voldoet aan de internationaal erkende norm.
 • Continuïteit.
  Wij stellen voor u een pool beschikbaar van ambitieuze en betrokken young professionals met een financiële achtergrond en ERP-kennis. Zij fungeren als elkaars back-up. Hierdoor bent u altijd, ook bij ziekteverzuim en vakantieverlof, verzekerd van de benodigde capaciteit.
 • Flexibiliteit.
  Veranderen uw volumes? Heeft u een ad-hoc verzoek? Wij hebben de schaalgrootte die nodig is om onze dienstverlening direct aan te passen.
 • Focus.
  Doordat u geen omkijken hebt naar de uitbestede administratieve processen, komt er meer tijd en aandacht vrij voor uw kernactiviteiten.

BPO van Profource: vaste afspraken, vaste contactpersoon

Als opdrachtgever kunt u dagelijks een beroep doen op uw vaste contactpersoon bij Profource. Hij of zij stelt samen met u een transitieplan op, stuurt het voor u geselecteerde BPO-team aan, maakt en bewaakt de afspraken met u en komt regelmatig bij u langs voor overleg over de voortgang, de geleverde kwaliteit en mogelijke verbeteringen. Onze relaties geven aan dat ze het werken met één vaste contactpersoon als zeer prettig ervaren. Ook wijzelf zien het als een onderscheidend kenmerk van onze dienstverlening.

“Gezamenlijk werken aan verbeteringen”

VU medisch centrum: “Profource is een prettige partij om mee samen te werken. Geen standaardverhalen, maar samen werken aan verbeteringen. Als VUmc profiteren we van de kennis en ervaring van Profource en hun 100% Oracle specialisatie. En natuurlijk van de ervaring die zij meebrengen van andere Oracle gebruikers. We hoeven niet meer alles zelf te verzinnen.”

 

“Meeliften op meer toegevoegde waarde en specialisten”

Schiphol Group: “Op basis van heldere afspraken in een Service Level Agreement verzorgt Profource outsourcingdiensten met een vaste prijs per factuur. Dit resulteert in lagere kosten en vooral geen zorgen; we liften mee op grotere volumes, meer toegevoegde waarde en gespecialiseerde mensen.”