Complete ontzorging, efficiëntere processen en aanzienlijke besparingen

zoek je vacature

Wanneer u uitbesteding van administratieve processen overweegt, stellen we eerst samen met u de business case op. Zodat u weet welk kostenvoordeel u kunt verwachten en welke KPI’s en SLA’s wij u garanderen. Daarna nemen we de afgesproken processen van u over. De eerste maanden doen we dat bij u op locatie, zodat we uw organisatie grondig leren kennen en met u kunnen overleggen over werkinstructies en mogelijke optimalisaties. Is alles duidelijk? Dan is het tijd voor de daadwerkelijke overgang.

Implementatie van volledige administratiesysteem

Profource verzorgt administraties op het gebied van bijvoorbeeld crediteuren, cashmanagement en het beheer van stamgegevens. We doen dat met een enthousiast team van young professionals met kennis van zowel finance als Oracle en andere ERP-systemen. Zij fungeren als elkaars back-up en staan in de markt bekend om hun kwaliteit en wendbaarheid. Piekmomenten vangen we moeiteloos op en wanneer iemand zich ziekmeldt, staat de vervanger dezelfde dag al klaar. U heeft nergens omkijken naar.

Profource is ISAE 3402 gecertificeerd, wat betekent dat onze interne controle voldoet aan de internationaal erkende norm.

Mima

Mima Manager BPO

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw vraag achter op onze contactpagina. We zien uit naar een kennismaking.

neem contact op

Contact

Meer weten over onze organisatie, diensten of vacatures? Wij vertellen er graag meer over. En voor wie zich herkent in onze resultaatgerichte visie en aanpak…: bekijk onze vacatures. We kijken uit naar een kennismaking.

Stel je vraag

Profource Keep moving forward