Bij Profource werken bijna 300 hoogopgeleide professionals als consultant of technisch specialist voor tientallen klanten in het bedrijfsleven en overheid. Wij onderscheiden ons door een oprechte en betrokken benadering. We zijn niet alleen gespecialiseerd in de techniek van Oracle, maar hebben ook verstand van business processen, zoals Finance & Control, Human Capital Management, Procurement, Project Portfolio Management, Logistiek en Supply Chain Management. Onze mensen staan bekend om hun kennis van zaken en praktische instelling.

Jelle Romijn
functie: Business consultant
in dienst:  Oktober 2009

1. Waar woon je?

In Gorinchem

2. Wat heb je gestudeerd?

Bedrijfseconomie met minor Financial Management en daarna de HOFAM opleiding tot Business Controller.

3. Sinds wanneer werk je voor Profource en wat is je huidige functie?

Ik werk sinds oktober 2010 voor Profource als consultant, met name op control-opdrachten.

4. Waarom werk je voor Profource?

Profource is mijn eerste werkgever. Ik ben benaderd door Profource naar aanleiding van mijn CV op internet. Het klikte meteen. Niets is onmogelijk. Als je gedreven bent ondersteunt Profource in het realiseren van je ambities. Daarnaast is het een fijne werkgever met een no-nonsense cultuur.

5. Wat vind je het leukste aan dit werk?

De diversiteit in het werk. Je werkt voor verschillende klanten zowel profit als non-profit. Beide hebben hun charme en uitdagingen. Door opdrachten bij verschillende klanten ontwikkel je veel werkervaring die ik meeneem naar de volgende klant. Voor een klant mocht ik een tijdje terug afreizen naar Madrid. Het is ontzettend interessant en leerzaam om de diversiteit in de culturen te zien.

6. Hoe zou je Profource omschrijven?

Ondernemend, ambitieus, no-nonsens en open.

7. Wat is je ambitie? Wat wil jij bereiken over vijf jaar?

Dit vind ik een lastige vraag. Ik wil mij verder ontwikkelen tot Controller en sparringpartner zijn voor het management. Graag wil ik meepraten op zowel uitvoerend- als managementniveau en adviseren over de beste oplossing voor de klant.

8. Vertel eens een anekdote?

Voor een klant vloog ik op maandagmorgen om 7:00 uur naar Madrid. De dag ervoor was ik nog op vakantie in Marrakesh. Door de dichte mist boven Nederland had ik een vertraging, ‘s nachts om 2:00 uur landde ik op Schiphol. Snel naar huis om de korte broeken te verwisselen voor de nette pakken en gelukkig weer op tijd op Schiphol. De opdracht in Madrid heb ik met succes afgerond!

9. Wat doe je in je vrije tijd?

Ik sport graag, ik doe aan bootcampen en hardlopen. Af en toe doe ik mee aan wedstrijden om mijzelf uit te dagen, bijvoorbeeld de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Ook ga ik graag uit eten en pak ik een terrasje met vrienden.

10. Heb je tips voor nieuwe collega’s?

Wees jezelf. Werk hard. Dan komt alles goed!