Bij Profource werken bijna 300 hoogopgeleide professionals als consultant of technisch specialist voor tientallen klanten in het bedrijfsleven en overheid. Wij onderscheiden ons door een oprechte en betrokken benadering. We zijn niet alleen gespecialiseerd in de techniek van Oracle, maar hebben ook verstand van business processen, zoals Finance & Control, Human Capital Management, Procurement, Project Portfolio Management, Logistiek en Supply Chain Management. Onze mensen staan bekend om hun kennis van zaken en praktische instelling.

Nazanin Hosseini
functie: Oracle consultant
in dienst:  Januari 2014

1. Waar woon je?

Momenteel woon ik in Tilburg.

2. Wat heb je gestudeerd?

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en daarna heb ik de master Supply Chain Management gedaan.

3. Sinds wanneer werk je voor Profource en wat is je huidige functie?

In januari 2014 ben ik als student bij Profource begonnen op afdeling Business Process Outsourcing. Vanuit daar ben ik doorgestroomd naar een fulltime functie als Junior Oracle Consultant en vervul ik momenteel een opdracht bij DLL in Eindhoven.

4. Waarom werk je voor Profource?

Als student heb ik op afdeling BPO een erg leuke en leerzame tijd gehad. Ik heb voor verschillende klanten mogen werken en heb ervaring als junior Oracle consultant opgedaan. Daarnaast heb ik in die periode een indruk kunnen krijgen van Profource als werkgever. Dat beviel mij erg goed en daarom ben ik na mijn afstuderen bij Profource gebleven.

5. Wat vind je het leukste aan dit werk?

Het leukste vind ik de diversiteit in de werkzaamheden maar ook de mensen met wie je werkt. Het leuke is dat je bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken mag nemen. Erg leerzaam!

6. Hoe zou je Profource omschrijven?

Als een klantgericht bedrijf dat investeert in de groei van haar werknemers waarbij iedereen toegankelijk is en bereid is anderen te helpen daar waar nodig.

7. Wat is je ambitie? Wat wil jij bereiken over vijf jaar?

Zo veel mogelijk leren en mijzelf ontwikkelen als consultant. Over vijf jaar zou ik graag gespecialiseerd willen zijn in het doorvoeren van succesvolle ERP-implementaties. Daarnaast zou ik ook de technische kant willen leren. Het lijkt mij erg interessant om te weten hoe je verschillende programma’s met elkaar kunt laten communiceren.

8. Vertel eens een anekdote?

Om een idee te geven hoe Profourcers zijn heb ik een leuke anekdoke. Ik zat voor een paar weken op een opdracht en op mijn laatste dag zei een interne medewerker dat ze het altijd zo jammer vond wanneer een Profourcer wegging omdat ze ze zulke fijne en leuke collega’s vond. Dit vond ik aandoenlijk om te horen en het geeft je dan ook een goed gevoel dat ze bij de klant zo over je denken.

9. Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd reis ik het liefst naar landen waar ik nog nooit ben geweest (heb nog een hele lange lijst!). Daarnaast houd ik ook wel van een avondje series of documentaires kijken.

10. Tips voor nieuwe collega’s?

Wees proactief en stel doelen voor jezelf, maar blijf altijd jezelf.