Bij Profource werken bijna 300 hoogopgeleide professionals als consultant of technisch specialist voor tientallen klanten in het bedrijfsleven en overheid. Wij onderscheiden ons door een oprechte en betrokken benadering. We zijn niet alleen gespecialiseerd in de techniek van Oracle, maar hebben ook verstand van business processen, zoals Finance & Control, Human Capital Management, Procurement, Project Portfolio Management, Logistiek en Supply Chain Management. Onze mensen staan bekend om hun kennis van zaken en praktische instelling.

Leonie Reijm - Tempelaar
functie: Oracle consultant
in dienst:  Juli 2007

1. Waar woon je?

Rotterdam

2. Wat heb je gestudeerd?

Vrijetijdsmanagement aan de Internationale Hogeschool Breda.

3. Sinds wanneer werk je voor Profource en wat is je huidige functie?

Sinds juli 2007. Ik werk op dit moment met veel plezier voor Dienst Justitiële Inrichtingen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie in de rol van projectleider op de afdeling inkoop.

4. Waarom werk je voor Profource?

In 2007 werd ik door Profource benaderd naar aanleiding van mijn CV op internet. Het klikte goed, want ik werk hier nu al bijna zeven jaar.

5. Wat vind je het leukste aan dit werk?

Het leuke aan werken bij Profource vind ik de uitdaging van de wisselende opdrachten. Ik kan hier snel groeien. Elke werkervaring neem ik mee naar een volgende klant en zo ontwikkel ik me veel sneller dan wanneer ik één vaste baan zou hebben. Daarnaast stimuleert Profource eigen initiatief, wat werken veel persoonlijker maakt. En dat blijkt heel goed bij mij te passen.

6. Hoe zou je Profource omschrijven?

Enthousiast, ambitieus en groeiend.

7. Ambitie. Wat wil je bereiken over vijf jaar?

De komende vijf jaar wil ik mezelf ontwikkelen tot een ervaren Oracle inkoop-consultant en ik heb de ambitie om binnen Profource een inkoopspecialisme op te starten.

8. Vertel eens een anekdote?

Toen ik in 2007 op sollicitatiegesprek kwam, ben ik op de fiets naar het kantoor in Dordrecht gekomen. Voor mij heel vanzelfsprekend, want ik woonde vlakbij en had helemaal geen auto. Maar dit heeft kennelijk nogal indruk gemaakt, want jaren later vroeg een collega: “Oh, ben jij die ene die op de fiets is komen solliciteren?!”

9. Wat doe je in je vrije tijd?

Ik speel alt-saxofoon in een harmonieorkest. Welk genre? Van alles en nog wat; lichte muziek, jazz, klassieke stukken, maar ook populaire muziek.

10. Tip voor nieuwe collega’s?

Richt je op hetgeen je leuk vindt en goed bij je past: dit komt je ontwikkeling ten goede en hier krijg je energie van.